BATACCA BATACCA     Världens mest exklusiva herrklubb!

Andra träffen var lagd i Umeå i Niklas Asplunds studentkorridor.
För undertecknads del innebar det en resa på cirka tio timmar. När man väl var framme kändes det nästan som man åkt till Alperna, snömängden och kylan stämde i alla fall.
Men det skulle visa sig att det fanns mycket att värma sig med i Umeå.
En efter en anlände medlemmarna i Batacca till Norrland och Asplunds 19-kvadratare. Endast medlem C, Tobias Carlsson, fattades. Ryktet säger att han fastnade i en poliskontroll mellan Sundsvall och Umeå.
Under fredagen planerades det för den stora festmåltiden, fläskfilé och hackelbackspot... jag menar hasselbackspotatis var huvudrätten. Till förrätt blev det toast med skagenröra, efterrätten kommer jag inte ihåg, tror det var whiskey!!
Ett styrelsemöte hölls också, dock utan ordföranden som var iväg på en av alla sina affärsresor.
Det mest anmärkningsvärda från mötet vara att en ny medlem blev antagen - nästan i alla fall - först väntar ett tufft intagningsprov.
Efter en blöt kväll med vin, whiskey och poker avslutades kvällen med en liten lätt böghög på Asplunds golv.
Vaknade på morgonen till att någon spikade upp en tavla, trodde jag, men det var Asplund som snarkade som en gammal sjörövare. En flygande banan stoppade till slut Asplunds oväsen.
När vi rensat våra magar från fredagens onyttigheter var det dags för beachvolleyboll. Inte så mycket att orda om. Det mest dramatiska var när medlem T, Mattias Thorén, rammade medlem B, Pär Berg så han tappade andan.
En halvtimme senare varvade vi ner med bastu och öl. När medlem T bevisade att han inte är oskuld lämnade vi bastun.
Sedan var det dags för den så kallade "kuken". Ett kortspel där det går ut på att dricka så mycket som möjligt. Medlem T tog initiativet med sin 76 % rom och efter drygt en timma hånglade han med toalettstolen!!
Jag kan villigt erkänna att vid den här tidpunkten var det väldigt dimmigt i Umeå, kylan och den friska luften var som bortblåst.
Utestället Rex, med tre våningar, stod på schemat. Efter knappt en timma blev medlem B och T utslängda, de försökte bryta upp varsitt hänglås för att sno läsk!! Hade det varit öl skulle det varit förlåtligt, men läsk?!
Asplund försökte stöta på Frida Östberg i Umeås damlag men ignorerades av fotbollsstjärnan. Men för övrigt var det en mycket lyckad kväll.
Söndagen ska vi inte snacka om, för min del en lång jävla dag i en helvetesbuss och i ett skittåg!
Till sist: vill härmed införa en ny utmärkelse. Ett vandringspris som delas ut efter varje Bataccaträff.
Priset går till den som utmärkt sig mest under träffen, en som varit en sann BATACCA.
I Umeå går priset till Mattias Thorén.
Motivering: Han började med att knocka Berg under beachvolleybollen. Sedan vann han kortspelet "kuken" överlägset och blev till sist utslängd från Rex efter att blivit haffad på bar gärning. Det kallar jag att vara en värdig Bataccamedlem.

Tack för en trevlig helg!

Medlem A

Pär Honken Andersson

TILLBAKA
BATACCA
Du är besökare sedan 040713
Copyright © Pär Berg